În era digitală în care trăim, tehnologia a transformat industria broderiei, facilitând o experiență ușoară și accesibilă pentru pasionații acestei arte. Aplicația pentru broderie pe telefon, Stitch Viewer Pro, deschide noi orizonturi în lumea broderiei, punând puterea și creativitatea direct în palma ta. În acest articol, ne vom concentra pe această aplicație inovatoare și vom explora beneficiile sale remarcabile pentru pasionații de broderie.

Beneficiile aplicației Stitch Viewer Pro.

1.Accesibilitate și ușurință în utilizare. 

 • Cu Stitch Viewer Pro, ai posibilitatea de a deschide modelele de broderie descărcate de pe internet.
 • Le poți vizualiza, poți vedea detaliile tehnice și le poți transforma în formatul potrivit pentru mașina ta de broda. 
 • Indiferent de locul în care te afli, poți accesa aplicația de pe telefonul tău și poți face toate astea într-un mod extrem de ușor. 
 • Interfața intuitivă a aplicației face ca procesul să fie ușor și accesibil chiar și pentru cei fără experiență anterioară.

2.Vizualizare realistică și editare avansată.

 • Stitch Viewer Pro oferă posibilitatea de a vizualiza modelele de broderie foarte aproape de realitate pe ecranul telefonului tău.
 • Poți genera codurile de culoare care să corespundă tipului de ață de brodat cu care lucrezi.
 • Poți modifica culoare fundalului pentru a avea o imagine mai clară despre cum va arăta proiectul tău.
 • Poți verifica dacă modelul de broderie se potrivește cu ghergheful mașinii de brodat pe care o deții.
 • Poți tipări fișa tehnică a modelului unde ai toate datele tehnice de care ai nevoie.

3.Compatibilitate cu mașinile de brodat.

 • Indiferent de mașina de brodat pe care o deții, cu această aplicație poți transforma modelul de broderie în formatul de care ai nevoie.
 • Fie că vorbim de mașini de brodat casnice sau industriale, aplicația poate transforma modelul dorit în 30 de formate diferite, pentru tot atâtea tipuri de mașini de brodat.

Cum să folosești această aplicație pentru broderie pe telefon:

Pentru a utiliza această aplicație, trebuie să o descarci și să o instalezi din magazinul de aplicații corespunzător dispozitivului tău mobil.

Dacă deții un telefon cu sistemul de operare android, poți descărca aplicația de aici, iar pentru Iphone o poți găsi aici

Apoi tot ceea ce ai de făcut este să urmezi pașii descriși în acest video.

Concluzie:

Stitch Viewer Pro este o aplicație pentru broderie pe telefon la îndemână pentru orice pasionat de broderie, fie că practică acest meșteșug pentru proiecte personale sau la nivel profesionist.

Cu ajutorul acestei aplicații, poți vizualiza și ajusta proiectele de broderie înainte de a le executa pe mașină, asigurându-te că obții rezultatele dorite.

Dacă vrei să înveți broderie de la profesioniști, te invit să te abonezi la platforma cursdebroderie.ro unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a reuși să îți realizezi proiectele cu ușurință.

Clienții noștri au acces gratuit pe viață la această platformă. Dacă dorești și tu să achiziționezi o mașină de brodat Galaxy, poți descărca lista de prețuri de aici.

Comentarii