Ace pentru masina de brodat industriala
System DBXK5
Finete de 70-80-90-100-110
Varf RG, SES, SUK

Varful RG este un varf normal ascutit. Se recomanda pentru jeans, microfibra, tercot, etc

Varful SES este rotund, iar SUK semirotund. Se recomanda pentru majoritatea tesaturilor, mai ales tricoturi sau piele.

ace-pentru-masina-de-brodat
PRET=8 LEI/SET 10 BUC
Suveica pentru masina de brodat

Este suveica pentru graifere standard tip Tajima care se folosesc atat la masina de brodat Galaxy cat si la alte masini precum Happy,  Ricoma, Barudan, Melco, SWF, Feya si la majoritatea masinilor de brodat de productie China

suveica-masina-de-brodat
PRET=25 LEI/BUC
Mosorel pentru masina de brodat

Este mosorel tip Tajima care se foloseste atat la masina de brodat Galaxy cat si la alte masini precum Happy,  Ricoma, Barudan, Melco, SWF, Feya si la majoritatea masinilor de brodat de productie China

mosorel-masina-de-brodat
PRET=3LEI/BUC
Graifer masina de brodat tip Tajima

Graifere de productie japoneza Koban sau Hiroshe care se folosesc atat la masina de brodat Galaxy cat si la alte masini precum Happy,  Ricoma, Barudan, Melco, SWF, Feya si la majoritatea masinilor de brodat de productie China

graifer-masina-de-brodat
PRET=250LEI/BUC
Spray adeziv temporar pentru broderie

Este un spray adeziv temporar special conceput pentru broderie, dar care poate fi folosit cu succes si in alte aplicatii din industria textila, precum serigrafia.

Nu produce mirosuri neplacute si nu este toxic.

Continutul unUi flacon este de 600 ml.

spray-adeziv-temporar-broderie
PRET=20LEI/BUC
Spray penrtu curatat masini de brodat           
    Se foloseste ptr. curatarea si degresarea utilajelor textile. Ajuta la indepartarea depozitelor de praf si mizerie, deblocheaza mecanismele oxidate, imbunatatind functionarea lor. Curata petele de spray adeziv de pe suprafetele de lucru. Are efect impermeabil si protejeaza impotriva oxidarii.Este de asemenea un bun lubrifiant pentru piesele mecanice. 
400 ml. Made in Italy
spray-curatare-masina-de-brodat
PRET=20LEI/BUC
Adezivul temporar 650 este indicat pentru industria de textile si broderie.

Este folosit pentru  a lipi modelul de material impiedicand astfel desfacerea in timpul brodarii, serigrafierii sau taierii. Inainte de folosire se agita si se aplica de la 30 cm intr-un strat subtire si uniform. 

500ml. Made in Italy 

spray-adeziv-temporar-broderie-650
PRET=22 LEI/BUC
Spray adeziv permanent Takter 1000.

 Adeziv permanent multifuctional cu un grad ridicat de lipire , indicat in mod special pentru ind. textila si serigrafie .Lipeste fara sa patrunda in tesatura si nu pateaza .Inainte de folosire se agita si se pulverizeaza de la 20 cm intr-un strat subtire si uniform. 

600ml. Made in Italy 

spray-adeziv-permanent-broderie-1000
PRET=25 LEI/BUC
Spray adeziv permanent Takter 2000.

 Adeziv permanent special cu un grad ridicat de lipire , indicat in mod special pentru ind. textila si serigrafie .Lipeste fara sa patrunda in tesatura si nu pateaza .Este potrivit pentru mătase, bumbac, lână, fibre sintetice şi mixte.Inainte de folosire se agita si se pulverizeaza de la 20 cm intr-un strat subtire si uniform. 

600ml. Made in Italy 

spray-adeziv-permanent-broderie-2000
PRET=24 LEI/BUC

PRETURILE NU CONTIN  TVA

Comenzile se pot face atat prin email cat si telefonic

Site-ul nostru web utilizează așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt mici fișiere de text care sunt stocate pe dispozitivul dvs., utilizând browserul web. Acestea nu provoacă niciun fel de daune.