Pe lângă achiziționarea unei mașini de brodat, alegerea softului de digitizare constituie o adevărată provocare. Digitizarea broderiilor este faza intermediară între imaginea grafică a modelului și mașina de brodat.

Digitizarea broderiilor constă în transformarea unei imagini în împunsături pe care mașina de brodat să le poată “citi”.

Oferta existentă este variată, mai ales că softul de digitizare al broderiilor se poate achiziționa și online. Trebuie doar să ai în vedere că acest soft de digitizare al broderiilor să fie unul cu înalte performanțe, pentru că dacă digitizarea modelului lasă de dorit, nici rezultatul final nu se va ridica la standarde mai înalte.

Pe lângă mașinile de brodat Galaxy, îți oferim și softul de digitizare al broderiilor I-Cliqq. Mai mult decât atât, îți oferim și școlarizare gratuită și suport permanent atât online cât și telefonic.

Urmărește clipul și o să vezi aspectele cele mai importante pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un soft de digitizare al broderiilor.

Comentarii