Stația cu gherghefe magnetice este soluția perfectă pentru personalizările tale.

Dacă faci personalizări de tricouri sau alte produse prin broderie, și vrei să faci lucrurile mai rapid și mai precis, acest sistem este pentru tine. 

Gherghefele magnetice sunt o modalitate eficientă de a îngherghefa produsele pentru a fi brodate cu ușurință și fără eforturi suplimentare. 

Hai să vedem ce avantaje oferă această stație cu gherghefe magnetice și cum pot ele îmbunătăți procesul de broderie.

Gherghefele magnetice vin cu o soluție inovatoare pentru a face procesul de îngherghefare mai eficient. 

Partea de jos a acestor gherghefe este plată și are magneți pe toată circumferința. Astfel, produsul se prinde cu ușurință și rămâne fixat ferm în gherghef, evitându-se astfel necesitatea ajustării gherghefului pentru fiecare produs în parte.

Avantajele stației cu gherghefe magnetice:

 • Fixare precisă și foarte rapidă: Datorită sistemului de magneți, produsul care urmează a fi brodat rămâne ferm prins în gherghef, asigurând o fixare precisă și evitând alunecarea acestuia în timpul broderiei.
 • Fără urme de gherghef: Gherghefele magnetice nu lasă urme pe tricouri sau alte articole brodate, deoarece nu necesită o fixare prin strângere excesivă, așa cum se întâmplă în cazul gherghefelor clasice.
 • Ușurință în utilizare: Așa cum am menționat, îngherghefarea devine o joacă cu stația cu gherghefe magnetice, datorită sistemului lor simplu și eficient.

 

Această stație de îngherghefat care folosește gherghefe magnetice este compusă din: 

 •  masă principală
 • masă mai mică, special concepută pentru prinderea produselor mai dificile, cum ar fi mânecile sau pantalonii. 
 • sistemul rapid pentru poziționarea broderiei pe piept
 • sistemele de prindere universale atât pentru gherghefe mici cât și pentru gherghefe mari

 Această stație permite îngherghefarea rapidă și precisă a tuturor articolelor pentru brodat.

Statie cu gherghefe magnetice
Statie cu gherghefe magnetice

Pachetul complet:

Am pregătit pentru tine un pachet complet, care să îți permită să lucrezi atât broderii mici (ex: piept) cât și broderii mari (ex:spate).

 Acest pachet include:

 • masa principală 
 • două gherghefe magnetice mici cu sistemul de fixare pe piept aferent
 • un sistem de prindere universal mic
 • un sistem de prindere universal mare
 • două gherghefe magnetice mari

Detalii despre cum comanzi și cum alegi dimensiunea gherghefelor găsești aici.

Cum funcționează stația de îngherghefat: 

Pentru a utiliza stația de îngherghefat, se fixează sistemul de prindere corespunzător gherghefului și apoi se stabilește poziționarea corectă pe masa principală, cu ajutorul numerelor gravate pe aceasta. 

Un tabel cu poziția broderiei pentru cele mai comune produse brodate găsești pe platforma noastră de curs aici.

Pe baza acestui tabel îți poți face propriul tabel de referință care te va ajuta să știi exact la ce număr trebuie să fixezi dispozitivul în funcție de mărimea și tipul de produs pe care doreștii să îl brodezi.

Poți vedea întreg procedeul în acest video.

Concluzie:

 Stația de îngherghefat cu gherghefe magnetice este soluția modernă și inovatoare de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți procesul de brodare.

Aceasta îți va face activitatea mai ușoară, mai precisă și mai productivă, permițându-ți să te concentrezi pe creativitate și să îți impresionezi clienții cu produse de calitate superioară. 

Investiția în acest sistem îți va aduce beneficii pe termen lung și te va plasa într-o poziție avantajoasă pe piața concurențială a broderiilor personalizate. 

Dacă vrei să înveți broderie de la profesioniști, te invit să te abonezi la platforma cursdebroderie.ro unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a reuși să îți realizezi proiectele cu ușurință.

Clienții noștri au acces gratuit pe viață la această platformă. Dacă dorești și tu să achiziționezi o mașină de brodat Galaxy, poți descărca lista de prețuri de aici.

Comentarii