De-a lungul timpului am adunat o bază de date destul de mare cu modele de broderii, pe calculator. Frustrarea a început când voiam să caut ceva și nu găseam niciodată.

Broderiile mele sunt în general organizate pe clienți, sau după numele platformei pentru care au fost făcute, sau diferite alte criterii. Nu am găsit o formulă de organizarea care să le cuprindă pe toate după care se pot căuta.

Din acest motiv, am început să caut o soluție care să mă ajute să vizualizez modelele de broderie mai ușor. Și iată că am găsit acest plug in care îmi oferă exact soluția de care aveam nevoie. Broderiile se pot vedea direct din My Computer, iar în dreapta ferestrei apar inclusiv informații referitoare la numărul de împunsături, dimensiunea, secvența culorilor.

Plugin-ul este dezvoltate de Free Sierra Software și îl poți descărca direct de aici.

Tot aici regăsești și instrucțiunile de instalare, dar în cazul în care întâmpini dificultăți, ți-am pregătit și un tutorial pe canalul nostru de YouTube. După instalare, este necesar un restart al calculatorului.

Ți-am pregătit multe alte articole similare cu informații despre softuri de digitizare și despre mașinile de brodat de la Galaxy.

Comentarii