Embro Expert - Constantin Toma

Povestea mea

Numele meu este Toma Constantin.
Lucrez în broderia computerizată din 1997. Mai întâi ca operator pe mașina de brodat, apoi am început să și digitizez. În 2007 am decis să merg pe cont propriu și să-mi deschid propria firmă, făcând exclusiv broderie pe mașini industriale, ajungând la o capacitate de 45 de capuri de brodare. Din 2018, am început să import mașini de brodat Galaxy, dispozitive pentru mașinile de brodat industriale de la Judy’s Device, soft-ul de digitizare I-Cliqq și altele, toate legate de broderia computerizată. La momentul actual, EMBRO este unicul distribuitor de mașinile de brodat industriale Galaxy din România.

Și asta pentru că am întâlnit des persoane sau companii care îmi cereau ajutorul pentru că distribuitorul de la care au achiziționat mașina de brodat nu putea să-i ajute, neavând experiență în utilizarea acestor mașini; sau au făcut o alegere nepotrivită și au avut nevoie de consiliere. La întrebarea De ce ați optat pentru această variantă și nu pentru alta? răspunsul era Nu am știut, Nu ni s-a spus.

Eu sunt aici pentru a te ajuta în a găsi soluția tehnică potrivită, pentru ca tu să-ți focusezi toată energia în crearea produselor pe care le dorești și nu în probleme și detalii tehnice.

Fac în continuare și broderie.

De ce? Pentru că nu vreau să pierd contactul cu broderia și să nu îmi pierd abilitățile dobândite. Îmi dă posibilitatea să îmi ajut clienții să vadă efectiv cum se lucrează într-o secție de broderie și să-i ajut cu mașinile mele dacă au comenzi prea mari pe care nu le pot face sau dacă se ivește o problemă tehnică.

De ce să alegi EMBRO?

Îți suntem alături la tot pasul. Pe lângă sfaturile și ajutorul tehnic, avem contact cu distribuitori de materii prime și te putem îndruma către ei. Îți recomandăm tipurile de materiale pe care noi le folosim cu succes și sfaturi în utilizarea acestora.

Reacționăm rapid pentru a rezolva problemele de orice natură, pentru că și noi ne lovim de astfel de situații și știm ce înseamnă asta.

Te ajutăm să îți realizezi produsele în secția noastră dacă nu ai suficientă capacitate sau ai probleme tehnice. Poți veni la noi să și înveți lucruri pe care nu le stăpânești foarte bine.

Îți oferim asistență permanentă din momentul în care devii clientul nostru.

Echipa Embro
Masini de brodat Galaxy
iCliqq
Partener Judy's Device

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.

Tel.: 0741.104.710