Dispozitiv de brodat margele vrac

Dacă până acum mărgelele folosite la celelalte dispozitive erau fabricate special, acum lucrurile sunt mult mai simple. Cu aceste dispozitive, mașinile de brodat Galaxy pot atașa mărgele normale care se regăsesc în comerț.

Plaja de compatibilitate pentru noile dispozitive de brodat mărgele se mărește considerabil. Costul pentru accesorii se reduce, iar schimbarea tipului de mărgele este mai scurt. Capul de lucru este de dimensiuni mai mici, dând posibilitatea folosirii și la broderii de dimensiuni mai mari. Broderia este mai stabilă, reducându-se astfel frecvența ruperii acelor.

Prin sistemul inovativ de alimentare cu mărgele din rezervor se elimină posibilitatea introducerii în broderie a mărgelelor sparte. Dimensiunea minimă a mărgelelor folosite este de 2 mm.

Optând pentru un dispozitiv de brodat mărgele vrac pe mașina de brodat Galaxy, imposibilul devine posibil.

Mașinile de brodat Galaxy mai pot fi dotate și cu dispozitive de paiete simple sau duale. Sau cu dispozitive de atașat șnur sau dispozitive TCD, ca aici.

Poate mulți vă gândiți să treceți de la o mașină casnică la una industrială. Ceea ce vă putem spunem este faptul că nu veți regreta alegerea făcută. În cazul în care aveți potențial de a prelucra un număr mai mare de comenzi decât capacitatea deținută, mașina de brodat Galaxy este alegerea corectă.

Trebuie să știi că o mașină industrială are o productivitate mult mai mare, chiar dacă vorbim de un singur cap de brodare. Pe lângă faptul că nu trebuie să schimbi ața la fiecare culoare, beneficiind de o arie mare de brodare, nu trebuie să încadrezi țesătura în mod repetitiv.

Un alt factor de luat în calcul este viteaza superioară la care lucrează mașina de brodat industrială.

Mașina de brodat Galaxy beneficiază de o construcție extrem de robustă fapt ce le conferă un grad de durabilitate ridicat și o mare precizie de coasere, chiar și la viteze foarte mari.

Pentru mulți, prețul unei mașini industriale este considerat ridicat, dar acest aspect trebuie gândit ca pe o investiție pe termen lung și un mijloc de producție generator de venituri.

Dispozitiv de brodat margele vrac

Comentarii