Dispozitive Judy’s Device.

Dispozitivele pentru mașinile de brodat industrial de la Judy’s Device sunt acum prezente și în România. Suntem unici distribuitori ale acestor dispozitive care adaugă valoare mașinii tale de brodat.

Dispozitivele Judy’s device pot fi configurate și atașate pe orice mașină de brodat mai veche sau mai nouă. Astfel puteți transforma orice mașină într-una modernă și cu productivitate sporită, realizând broderii inovative cu investiții minime.

Aceste dispozitive au propriul calculator și detectează modul de funcționare al mașinii prin senzorii care se montează pe mașină.

Dispozitive Judy's Device

Tipuri de dispozitive Judy’s Device

Este unul dintre cele mai versatile dispozitive pentru mașinile de brodat. Poate tăia exact și precis țesăturile sintetice. Poți crea o multitudine de tipuri de broderii: broderie cu multiple aplicații, broderie spartă, broderie realizată din 2 materiale suprapuse creând diferite forme, etc.
Se poate regla foarte ușor distanța dintre vârful de tăiere și țesătură, temperatura de tăiere (între 200 și 400 de grade Celsius) și viteza de tăiere.

*Softul I-Cliqq conține modulul TCD cu posibilitatea de a crea automat forma de tăiere a dispozitivului.

Dispozitivele pentru paiete pot fi simple sau duale. Cu dispozitivele duale se pot aplica două tipuri de paiete diferite cu același dispozitiv. Prin combinarea de mărgele cu paiete sau broderie normală puteți realiza modele cu aspect deosebit.

Cu acest dispozitiv se poate aplica atât șnur clasic, cât și șnur tip șirag de mărgele. Poate fi montat pe orice mașină de brodat industrială, indiferent de model sau anul de fabricație. Tipul de cusătură folosit este cel în zig-zag, grosimea șnurului care poate fi utilizat este între 1 și 2.5 mm.

Sistemul de control este independent de mașina de brodat și nu se intervine în calculatorul mașinii.

*Nu trebuie să îți cumperi o mașină nouă ca să fii în pas cu noile tehnologii. Poți face upgrade mașinii tale vechi.

Judy’s Device este și producător de mașini HMC

Cu ajutorul acestor mașini se pot crea decorațiuni formate din paiete care se lipesc apoi la temperatură. Modelul dorit este creat pe o folie specială și apoi se aplică pe modelul dorit pe produs cu ajutorul unei prese termice. Motivele create cu mașinile HMC pot fi combinate cu imprimeuri, broderii sau alte accesorii.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.