Bine ați venit pe pagina noastră dedicată finanțării pentru achiziționarea mașinilor de brodat!

Înțelegem că aveți întrebări frecvente referitoare la posibilitatea de a beneficia de rate pentru a vă achiziționa echipamentul dorit.
Pentru a fi transparenți, trebuie să vă informăm că nu dispunem de un sistem propriu de rate, deoarece nu suntem o instituție financiară. Cu toate acestea, am stabilit parteneriate solide cu firme de specialitate care ne permit să vă oferim diverse opțiuni de finanțare, astfel încât să vă putem ajuta să dați startul afacerii dvs.

Primul pas

în solicitarea unei finanțări de tip credit, leasing sau închiriere este să determinați suma de care aveți nevoie pentru achiziționarea echipamentului dorit. Pentru a vă ajuta în acest sens, puteți consulta lista noastră de prețuri pentru mașinile cu braț liber de pe pagina de prezentare.

Vezi listă prețuri

Solicitați o ofertă

în cazul în care sunteți interesat de un alt tip de mașină de brodat care nu apare în lista de prețuri din website, contactându-ne prin email sau lăsându-ne un mesaj, iar noi vă vom răspunde prompt cu o ofertă personalizată, inclusiv cu caracteristicile dorite.

Contactează-ne

După ce veți afla suma necesară

Puteți opta pentru următoarele variante de finanțare

Credit sau leasing pentru persoane fizice și juridice prin BFKER

 • Suntem bucuroși să anunțăm că EMBRO este acum partener privilegiat al BFKG, ceea ce înseamnă că clienții noștri, fie că sunt persoane juridice sau fizice, vor avea acces mai ușor la finanțare.

 • Pentru a profita de aceste avantaje, puteți da click aici sau puteți lua legătura cu o persoană dedicată la numărul 0726 163 911.

Grenke cumpără mașina de brodat pentru voi, iar voi plătiți sub formă de chirie trimestrială

Pentru clienții noștri persoane juridice și persoane fizice autorizate (notari, avocați, medici, arhitecți, etc), avem un parteneriat cu compania GRENKE, care oferă soluții de finanțare pentru o gamă variată de bunuri eligibile, inclusiv echipamente IT și de birou, echipamente profesionale de curățenie, generatoare electrice, mobilier de birou, CNC-uri, echipamente HoReCa, sisteme de monitorizare a flotelor auto, echipamente topografice, echipamente medicale, sisteme de supraveghere/securitate, echipamente de telecomunicații, și altele.

Printre avantajele oferite de GRENKE se numără:

 • Avans 0% pentru utilajele aflate în stoc. Pentru cele aduse pe comandă se plătește avans 30%;

 • Facturile de chirie sunt total deductibile;

 • Chiria în Euro este constantă pe durata contractului și se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată;

 • Bonitatea financiară a firmei nu este afectată;

 • Răspuns pentru cererile trimise spre analiză în maxim 24 de ore;

 • Contract de o pagina;

 • Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale și se trimit scanate pe e-mail;

 • Plățile sunt trimestriale;

Finantare Grenke

Credit pentru persoanele juridice prin TBI BANK

Tbi banner
 • Puteți aplica online pentru un credit acordat de partenerii noștri de la TBI Bank.

 • Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați acest link sau să dați click pe banner-ul alăturat.

Mașini de brodat prin fonduri europene sau guvernamentale

 •  În cazul în care doriți să aplicați pentru astfel de proiecte, mașinile de brodat Galaxy sunt utilaje care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, fiind echipate cu tehnologii moderne, nu mai vechi de 3 ani.

 • Acestea sunt eligibile în toate tipurile de proiecte pentru care doriți să aplicați, inclusiv în cadrul programului Start-up Nation și al altor programe similare.

 • Pentru partea de redactare și implementare a proiectului, vă recomandăm să luați legătura cu un consultant specializat în domeniul finanțărilor.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.