Primim foarte des întrebarea Acordați rate ?

Noi nu avem posibilitatea să aplicăm un sistem de rate propriu, pentru că nu suntem instituție financiară și de aceea apelăm la firme de specialitate.
Pentru că ne-am dorit să te ajutăm în a da startul afacerii tale, am identificat mai multe posibilități de finanțare.

Prin proiecte cu finanțare din fonduri europene sau guvernamentale

Dacă dorești să aplici pentru astfel de proiecte, mașinile de brodat Galaxy sunt utilaje care înglobează tehnologii nu mai vechi de 3 ani și sunt eligibile în toate tipurile de proiecte pentru care dorești să aplici, atât pentru Start-up Nation cât și pentru alte astfel de programe. Pentru partea de scriere a proiectului și implementare trebuie să ei legătura cu un consultant specializat.

Pentru cei care doresc să aplice la programul Start Up Nation, trebuie să știți care sunt eligibile cheltuielile cu creditul punte în totalitate.

Pentru programul Start Up România Plus, 75% din sumă vă este virată în cont la începutul proiectului și aveți la dispoziție 6 luni pentru a vă achiziționa utilaje. Chiar dacă fiecare utilaj se face pe comandă, transportul se face pe mare, termenul de livrare este de 60-65 de zile de la lansarea comenzii și plata avansului, deci nu este o problemă să vă încadrați în cele 6 luni pe care le aveți la dispoziție.

Noi vă putem acorda consultanță pe partea tehnică și vă putem îndruma în alegerea echipamentelor potrivite pentru tine.

Finanțarea mașinilor de brodat Galaxy în sistem Leasing

Prin partenerii noștri de la Fortuna Leasing puteți obține finanțare pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este o bună oportunitate, deoarece mașina va produce imediat ce va fi pusă în funcțiune, iar ratele de leasing pot fi acoperite din veniturile obținute cu ajutorul ei. Practic investiția inițială este constituită doar din avansul pe care-l plătești pentru achiziționarea mașinii.

Pentru alte informații accesați link-ul: https://fortunaleasing.ro/procedura-de-finantare.

Finanțarea mașinilor de brodat Galaxy prin credite bancare

Primul pas în solicitarea unei finanțări de tip credit sau leasing este determinarea sumei de care aveți nevoie pentru achiziționarea utilajului.  În acest sens poți solicita o ofertă pe email sau să ne lași un mesaj și revenim cu răspuns. Vei primi o ofertă care cuprinde tipurile de mașini și dispozitive, din care să-ți alegi ce te interesează.

După ce afli suma investiției, te putem îndruma să iei legătura telefonic cu persoanele de contact de la departamentul finanțări:
D-nul Bud Cristian: 0743 815 174
D-nul Fat Florin: 0756 155 310

Tbi banner

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.

Tel.: 0741.104.710