Cu pachetul iMachine Galaxy puteți realiza decorative uimitoare. Fotografiile brodate cu iMachine Galaxy au un aspect deosebit și sunt ideale pentru realizarea unor cadouri speciale. O altă idee de afaceri este realizarea de fotografii brodate cu iMachine Galaxy pentru nunți sau alte evenimente. Se pot realiza, de asemenea și fotografii brodate pentru prapori, veșminte preoțești, fețe de altar și multe altele.

Pachetul este compus din mașina de brodat însoțită de un soft special care transformă automat fotografia în broderie.

Cel mai important în brodarea fotografiilor îl constituie alegerea culorilor. De aceea kitul iMachine vine însoțit de un set de 180 de culori de ață. Se poate folosi și ața de poliester în realizarea fotografiilor brodate pentru ca acestea să reziste la intemperii. Datorită ațelor folosite, fotografiile brodate cu iMachine Galaxy au o durabilitate foarte mare în timp.

Softul creează lista culorilor care trebuie folosite și ordinea lor. Dacă epuizați culorile din pachetul inițial, puteți folosi culori Madeira, pentru că softul are și opțiunea de a folosi aceste culori.

 

Mașina de brodat este o mașină obișnuită cu 1 cap, pe care o puteți folosi la realizarea oricărui fel de broderii.

Fotografiile brodate cu iMachine Galaxy se pot folosi doar în scop decorativ. Structura fotografiilor realizate cu iMachine Galaxy este destul de dură ca să permită aplicarea lor pe articole de îmbrăcăminte.

iMachine se bazează pe o mașină de brodat Galaxy cu 15 culori și arie de brodare de 1200×500 mm.

Comentarii