Statie cu gherghefe magnetice
Statie cu gherghefe magnetice
Statie cu gherghefe magnetice
Statie cu gherghefe magnetice
Dimensiuni gherghefe magnetice

Stație de îngherghefare cu gherghefe magnetice

Preț. 4500 lei

Descoperă revoluția în îngherghefare: Stația cu gherghefe magnetice!

Suntem încântați să vă prezentăm Stația de îngherghefare cu gherghefe magnetice, un kit complet conceput pentru a face procesul de broderie mai ușor și mai rapid ca niciodată. Acest kit inovator este alcătuit din următoarele componente:

 1. Masa de bază – Un element esențial care asigură stabilitatea în timpul îngherghefării. Puteți așeza produsele textile pe această masă pentru priderea produselor în gherghefe mari sau pentru a îngherghefa rapid produsul ce trebuie brodat pe piept.
 2. Masa secundară pentru mâneci – Dacă aveți nevoie să brodați mâneci sau alte produse dificile? Această masă secundară este soluția perfectă pentru a obține rezultate precise.
 3. Sistem de îngherghefare rapidă pentru piept – O caracteristică ingenioasă care vă permite să îngherghefați broderiile pentru piept într-un mod rapid și eficient.
 4. 2 gherghefe mici – Aceste gherghefe magnetice sunt ideale pentru a crea broderii mai mici, cu dimensiuni de 95 x 95 mm, 130 x 130 mm etc
 5. 2 gherghefe mari – Pentru proiecte mai ample, aceste gherghefe magnetice de dimensiuni mai mari (150 x 205 mm, 165 x 165 mm, etc) vă permit să explorați noi posibilități creative.
 6. Sistem fixare gherghefe mici – Alegeți dimensiunea de gherghef potrivită pentru proiectele mici și asigurați-vă că acestea sunt bine fixate pentru o broderie precisă.
 7. Sistem de fixare gherghefe mari – Pentru proiectele mai mari, optați pentru dimensiunea potrivită de gherghef și fixați-l în locașul adecvat.

Toate gherghefele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, astfel încât să se potrivească tuturor tipurilor de mașini de brodat idustriale sau semi industriale existente pe piață. Indiferent de specificațiile mașinii dvs., noi avem soluția perfectă pentru dumneavoastră!

Dimensiuni disponibile:

 1. 95 x 95 mm
 2. 130 x 130 mm
 3. 150 x 205 mm
 4. 165 x165 mm
 5. 195 x 70 mm
 6. 175 x 175 mm
 7. 100 x 325 mm
 8. 195 x 315 mm
 9. 220 x 125 mm
 10. 215 x 255 mm
 11. 240 x 240 mm
 12. 265 x 315 mm
 13. 325 x 105 mm
 14. 315 x 395 mm
 15. 435 x 395 mm

Comandați cu ușurință:

Pentru a comanda acest kit complet, trebuie doar să alegeți dimensiunile dorite pentru gherghefele mici și mari.

Măsurați distanța dintre brațele mașinii de brodat și apoi sunați-ne pentru a ne oferi aceste date și marca mașinii dvs. de brodat.

Cu aceste informații, vă vom furniza pachetul perfect adaptat nevoilor dvs. specifice.

Livrat în 15 zile:

După ce ați plasat comanda, vă vom livra kitul în doar 15 zile.

Avem nevoie de un avans de 50% pentru a vă rezerva produsul și pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de achiziție.

Fiți asigurat de performanță:

Un aspect important de reținut este că dimensiunea gherghefului nu poate depăși distanța dintre brațele mașinii de brodat.

Descoperiți avantajele sistemului de îngherghefare rapidă în acest video, unde detaliile și funcționalitatea sa sunt prezentate în mod captivant.

Îmbunătățiți-vă experiența de broderie cu Stația de îngherghefare cu gherghefe magnetice! Alegeți inovația și creați broderii de excepție cu acest kit complet și eficient.

Descarcă aici lista de prețuri pentru cele mai uzuale mașini de brodat Galaxy, dar și pentru dispozitivele speciale.

Galaxy

Produce toate tipurile de mașini de brodat, cu un cap sau mai multe capete de brodare, cu braț liber sau masă fixă, pentru broderie normală sau specială (coiling sau chenille) și pot fi dotate cu dispozitive de broderie cu mărgele paiete sau șnur, dar și cu dispozitive de decupare a țesăturii cu TCD sau laser.

 • Pe lângă mașina de brodat beneficiezi de acces gratuit pe viață la platforma cursdebroderie.ro unde înveți atât despre utilizarea mașinilor de brodat cât și despre meșteșugul broderiei computerizate și al digitizării modelelor de broderie.

 • Primești asistență în orice probleme legate de broderie de la specialiștii noștri cu peste 25 de ani experiență în producția de broderie, prețul acestui pachet este de 1500 de euro, dar tu vei beneficia de el gratuit.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.