Am mai fost întrebați…

Așadar, am compus o listă cu întrebări care ne-au fost adresate frecvent de către alți clienți și le-am răspuns în scris, aici, pentru ca și ție să îți fie ușor să găsești repede informația care te interesează.

Mașinile de brodat Galaxy înseamnă o gamă foarte variată și diversă și cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Ele pot fi făcute pe comandă în funcție de ce nevoi ai și montate și reglate manual. Înainte de a fi distribuite ele sunt testate în fabrică pentru a ne asigura că mașina funcționează perfect.

Poți alege varianta de mașină de care ai nevoie din cele două tipuri de mașini de care dispunem (cu braț liber și masă fixă) și le putem optimiza prin adăugare de dispozitive și accesorii care te vor ajuta în procesul de producție.

Ți-am pregătit o serie de articole despre mașinile de brodat pe care le oferim și în plus ne poți contacta oricând pentru o ofertă și informații suplimentare de care ai nevoie. În momentul achiziționării mașinii de brodat îți oferim școlarizare și asistență în orice problemă legată de broderie.

Fiind și producători de broderie, îți oferim sfaturi și soluții utile și ajutor când ai comenzi de onorat și ai o problemă tehnică.

Răspunsul e pe orice tip de țesătură! Broderia se poate realiza pe orice de la perdele până la un coș din împletitură.

Mașinile de brodat Galaxy pot fi configurate în funcție de necesități sau ce tipuri de produse dorești să brodezi. Un preț fix nu există deoarece sunt multiple variante de configurări personalizate pentru fiecare tip de afacere în parte. De aceea preferăm să purtăm mai întâi o discuție și apoi să te ofertăm în mod corect și conform cu ceea ce îți dorești.

Mașinile de brodat Galaxy se pot achiziționa și în leasing prin IFN Fortuna Leasing. Acest lucru constituie o bună oportunitate, deoarece mașina va produce imediat ce va fi pusă în funcțiune, iar ratele de leasing pot fi acoperite din veniturile obținute cu ajutorul ei. Practic investiția inițială este constituită doar din avansul pe care îl plătiți pentru achiziționarea mașinii.

Noi nu avem posibilitatea să aplicăm un sistem de rate propriu, dar am apelat la societăți de specialitate. Am găsit care sunt posibilitățile de finanțare disponibile pe piață, iar informația o regăsești și aici împreună cu date de contact ale persoanelor care te pot ajuta în acest sens.

Ai nevoie de mai multe informații?

  Lasă-ne un mesaj și îți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

  Masini de brodat Galaxy
  iCliqq
  Partener Judy's Device

  Contactează-ne

  Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.