Mașinile de brodat Galaxy cu mărgele și paiete în dispozitive duale este una din noutățile acestui început de an.

Ce trebuie știut despre dispozitivele de mărgele și paiete normale, este că acestea sunt reglate pentru o singură dimensiune. Există producători care fac dispozitive reglabile pentru orice dimensiune, dar ține de priceperea fiecăruia să le poată regla. În plus, dispozitivele de paiete și mărgele reglabile au tendința să se deregleze ușor.

La mașina de brodat Galaxy cu mărgele și paiete se folosesc dispozitive reglate din fabrică și care nu se pot deregla. De aceea se recurge la soluția de a folosi dispozitive de mărgele și paiete duale. Cu fiecare dispozitiv e poate pune câte 2 tipuri de accesorii pe aceeași broderie, de dimensiuni diferite sau culori diferite.

Mașinile de brodat Galaxy cu mărgele și paiete fac parte din categoria produselor preferate de clienții noștri. Acestea sunt capabile să realizeze broderii cu un aspect cu totul special datorită inserțiilor de mărgele și paiete.

Acum se află în teste dispozitivul care poate funcționa cu 4 tipuri de paiete, numit 4 paiete cu un singur ac, pe care îl poți vedea aici. Astfel, mașina de brodat Galaxy devine o mașină de top cu ajutorul căreia poți crea broderii de complexitate ridicată, cu o foarte mare ușurință.

Un detaliu important pe care trebuie să îl știi, este legat de softul de digitizare al modelelor. Trebuie să folosești un soft care să conțină opțiunea de dublă paietă. În acest sens, îți recomandăm softul de digitizare al broderii I-Cliqq despre care poți afla mai multe aici.

Fii tu cel care dă tonul tendințelor cu mașina de brodat Galaxy!

Comentarii