Mașina aceasta are 56 de capete și 4 culori. Este una dintre cele mai complexe mașini de brodat pe care le-am întâlnit până acum.

Mașina mai are însă o particularitate: este concepută în sistem combinat. Adică 3 capete lucrează pe aceeași arie de brodare. În cazul nostru, distanța dintre capete este de 16 cm, dar fiecare cap de brodare poate acoperi 48 de cm pe axa X. Astfel pe un câmp de brodare de 48 cm pe axa X și 120 cm pe axa Y, se pot utiliza culorile și dispozitivele de la 3 capete alăturate.

Adică putem face broderie normală în 9 culori, avem tăiere laser, dispozitiv de paiete dual, dispozitiv de mărgele vrac și dispozitiv de atașat șnur. În cazul în care avem de făcut broderie într-o singură culoare, 2 sau 3 culori, beneficiem de productivitatea tuturor celor 56 de capete.

V-am pregătit și două filmulețe de prezentare pentru dispozitivul de mărgele dual și dispozitivul cu tăiere.

Toate mașinile de brodat Galaxy sunt asamblate și reglate manual, apoi testate și minuțios verificate. Gama de produse pornește de la mașinile de brodat simple cu un singur cap și ajunge la astfel de utilaje. Tehnologia pe care mașinile de brodat Galaxy o înglobează este de ultimă generație și de cel mai înalt nivel.

Dacă doriți să achiziționați o mașină de brodat industrială, nu ezitați să ne contactați pentru configurația dorită.

Comentarii