Cea mai versatilă mașină de brodat este mașina cu braț liber, sau tubulară. Aceasta mașină se potrivește perfect celor care vor să brodeze produse finite. Se poate broda aproape orice: șepci, tricouri, pantofi, curele, șosete, hanorace, pantaloni, genți, rucsacuri, etc.

Mașina de brodat Galaxy Home Series, cu un cap, 12 culori și arie de brodare 220 x 300 mm, este cea mai ieftină variantă de mașină de brodat pe care o oferim. Acest tip de mașină este suficientă pentru personalizarea prin brodare, și poate fi utilizată în mici ateliere.

A doua variantă este gama New Series iar aria de brodare pornește de la 350 x 500 mm, până la 500 x 1200 mm.

A treia variantă este gama Classic Series la care aria de brodare pornește de la 400 x 600 mm, până la 500 x 1200 mm .

Iar a patra variantă este gama Innovation Series la care aria de brodare pornește de la 500 x 800 mm, până la 800 x 1700 mm. Spunem că este un „monstru” pentru că, pe lângă spațiul destul de mare pe care îl ocupă, și întreaga structură a mașinii este dimensionată să poată duce această arie de brodare. Mașina cântărește 600 kg.

Aceste mașini pot avea mai multe capete însă la aceste variante suntem condiționați de distanța dintre capete și de aceea ariile de brodare nu sunt atât de variate. La mașinile cu 2 capete, avem arii de brodare de 400 x 600 mm și de 600 x 500 mm. La cele cu 4 capete avem arie de brodare de 400 x 600 mm. La cele cu mai mult de 4 capete aria de brodare este de 400 x 450 mm.

Mașinile cu braț liber pot fi cu 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12 capete și cu 12 sau 15 culori.

Prețul de cumpărare

pornește de la 5500 EUR pentru o mașină de brodat cu 1 cap, 12 culori și arie de brodare de 220X300 mm.
Pentru configurații speciale stabilim cu fabrica prețul punctual pe configurația dată.

Pentru aceste mașini se pot pune și dispozitive speciale cu paiete, mărgele, șnur și tăiere termică.

În acest clip puteți vedea o scurtă prezentare al mașinilor de brodat Galaxy cu braț liber (activați subtitrarea pentru traducere).

De ce mașina de brodat cu braț liber?

Cea mai simplă idee de afacere pentru mașina de brodat este personalizarea de produse finite.

Pentru a face personalizare prind brodare pe produse finite este nevoie și de softul de digitizare. Ai varianta de a externaliza această activitate și te poți adresa firmelor specializate în digitizare. Pentru creșterea eficienței și rapidității executării comenzii, îți recomandăm achiziția softului.

Noi ți-l oferim pe cel de la I-Cliqq, un fost profesional, despre care găsiți detalii aici.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.