Aceste mașini au 1, 2 sau mai multe capete de brodare și pot ajunge la o arie de brodare de 1200×500 mm pe fiecare cap de brodare. Pe aceste mașini pot fi montate atât dispozitivele pentru mașini tubulare cât și dispozitive de tăiere cu laser, eliminând astfel încă o operație făcută manual (broderii cu aplicație, broderie cu găuri).

De asemenea, se pot construi mașini pentru broderie cornely (prosop) sau cu capete mixte (capete normale intercalate cu capete pentru broderie prosop). Mai există posibilitatea și de a construi mașini de brodat cu masă fixă combinată, astfel se poate ajunge la o arie de 1200×1000 mm.

Masina de brodat cu masa fixa
Performanțele mașinilor de brodat Galaxy cu masă fixă sunt legate de stabilitate superioară și arii de brodare mai mari. Pentru configurații speciale stabilim cu fabrica prețul punctual pe configurația dată.

Dacă ești convins că vei lucra doar pe produse croite, atunci această mașină este cea mai bună alegere. Aceste mașini lucrează doar plan și pot broda doar piesele la care suprafața ce trebuie brodată poate fi așezată pe o masă, fără a exista alte elemente sub ele (un halat/jacheta/cămașă care se deschid în față sau prosop/alte repere doar croite). Este ideală pentru broderiile complexe pe rochii, veșminte preotești, costume populare, paltoane, lenjerii, perdele, dantele.

Mașini Speciale

Particularitatea acestor mașini este că pot realiza broderie tip “prosop” și cusătură tip lanț. Sistemul de lucru este cu un ac tip croset, aflat pe un cap special al mașinii, care trage ața aflată dedesubt, fără suveică. Aspectul broderiei este cu totul deosebit!

Pot fi mașini alternative cu cap de brodare normal și cap chenille. Acest sistem poate broda cu 6 culori de ață.

Capul coiling este un cap alternativ cu care se poate atașa șnur sau panglică prin cusătură în zig-zag. Performanțele mașinilor de brodat Galaxy cu sistem coiling constau în faptul că acest cap se rotește pe direcția în care trebuie să meargă șnurul sau panglica, evitând astfel răsucirea acestora.

iMachine de la Galaxy este un soft special care transformă orice fotografie în broderie, ideal pentru evenimente (nunți, botezuri, etc.), sau în realizarea unor cadouri speciale icoane, prapori, veșminte preoțești, fețe de altar.

Acest soft poate fi instalat pe o mașină de brodat Galaxy cu 15 culori și o arie de brodare de 1200X500 mm.

Cel mai important aspect în broderia fotografiilor îl constituie alegerea culorilor.

Kitul iMachine vine însoțit de un set de 180 de culori de ață și creează lista de culori și ordinea în care acestea trebuie folosite în a reda imaginea în broderie. În momentul epuizării culorilor din pachetul inițial softul oferă opțiunea de a folosi culori Madeira.

Se poate folosi și ața cu poliester la realizarea fotografiilor brodate cu iMachine.

Pe lângă toata gama de mașini de brodat Galaxy, ca distribuitor exclusiv în România, vă oferim și suport permanent legat de service, funcționarea mașinilor, digitizarea modelelor și realizarea produselor dorite. Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul broderiei și vă putem oferi sfaturi și soluții optime.

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.