Episodul 13 din podcastul despre broderie este o înregistrare a ediției live de pe pagina de facebook în care dezbat această temă.

Pentru cei care nu știu, în fiecare sâmbătă organizăm astfel de ediții pe teme diferite legate de broderia computerizată.

Dacă nu ai fost live sau nu ai timp să urmărești înregistrarea pe facebook, o poți asculta în timp ce faci alte activități chiar de pe această pagină.

Cei care sunt la început se întreabă ce produse ar putea face cu o mașină de brodat cu un singur cap pentru a fi profitabili.

În mod normal acest pas ar trebui făcut înainte de a cumpăra o mașină de brodat pentru a ști pe ce tip de produse să se concentreze, sau pentru a cumpăra o mașină de brodat potrivită produselor pe care vor să le dezvolte.

Majoritatea celor aflați la început se feresc să investească în mașini de brodat cu mai multe capete de brodare de frică că vor da greș.

Ei preferă să cumpere pentru început o mașină de brodat cu un cap, să învețe să brodeze, și apoi să încerce să se dezvolte.

Este o gândire sănătoasă până la un punct, dar dacă vor dori să abordeze produse de serie, care de obicei sut realizate pe mașini cu mai multe capete de brodare, eșecul este aproape inevitabil.

În acest material dau căteva exemple de produse spre care să ne îndreptăm atunci când avem o mașină de brodat cu un singur cap și în ce situații trebuie să ne gândim să investim într-o mașină de brodat cu mai multe capete.

Podcast despre broderie poate fi ascultat și pe telefon sau tabletă. Puteți descărca episodul de aici.

Cei care doresc să își facă cunoscute proietele prin intermediul acestui podcast, pot să mă contacteze și putem realiza astfel de materiale împreună.

Asculta pe spotify
Asculta pe apple podcasts
Asculta pe google podcasts

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.