Episodul 7 din podcastul despre broderie în care vom discuta despre începutul afacerii.

Mai exact care este bugetul, care sunt sursele de finanțare posibile, și alte detalii. În primul rând trebuie să ne setam mintea în direcția asta. Ceea ce se numește în limbaj de specialitate mindset.

Acesta este primul pas, și poate cel mai greu. Este dificil să iei o astfel de hotărâre și să ai curajul să faci primul pas.

Considerăm că ideea de afacere deja o ai, iar acum trebuie să îți imaginezi cum ar fi dacă ai începe o afacere.

Foarte mult te va ajută un plan de afaceri pe care trebuie să îl faci. Nu trebuie nimic sofisticat, ci doar un plan simplu, așa cum vezi tu afacerea. În momentul în care vei pune pe hârtie informațiile pe care le ai, ți se vor clarifica foarte multe lucruri.

Principala investiție o constituie mașina de brodat și softul de digitizare, dar pe lângă astea mai sunt necesare câteva echipamente precum dispozitivele pentru mașina de brodat.

După ce ai planul de afacere, stabilește câteva obiective clare, pe care să le atingi.

De exemplu, în prima săptămâna faci o documentare despre mașinile de brodat să vezi ce tip de mașină ți se potrivește. În săptămâna următoare soliciți oferte de la distribuitori, că să îți faci o ideee de buget. Apoi analizezi variantele de softuri de digitizare, etc.

Noi asigurăm pentru clienții noștri toate aceste informații, și de fapt oferim tot ceea ce este nevoie în ceea ce privește broderia. De la consiliere în privința alegerii mașinii și softului, până la achiziția de echipamente și școlarizarea necesară. Prin intermediul platformei de curs care va fi disponibilă în curând, veți beneficia de toate informațiile și experiență acumulată de-a lungul celor peste 20 de ani de când fac broderie.

Podcast despre broderie poate fi ascultat și pe telefon sau tabletă. Puteți descărca episodul de aici.

Asculta pe spotify
Asculta pe apple podcasts
Asculta pe google podcasts

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.