Episodul 4 din podcastul despre broderia computerizată în care vorbim despre tipuri de broderii și implicit idei de afaceri

Mulți dintre clienți, sau potențialii clienți ne întreabă: Ce fel de produse să fac? Care sunt produsele care au cel mai mare succes?

Răspunsul nu este la noi, ci la voi. Și pentru a ajunge la un astfel de răspuns, facem o trecere în revistă, mai mult sau mai puțin amănunțită, a tipurilor de broderie și produse care se pot realiza cu mașinile de brodat. Orice afacere pornește de la o idee, care trebuie să aparțină celui care vrea să facă afacerea respectivă. Tot el trebuie să evalueze potențialul ideii, în funcție de mediul în care dorește să dezvolte afacerea.

Acesta este primul pas. Apoi urmează planul de afacere, testarea și trecerea la acțiune.  Trebuie să existe o corelare între ideea de afacere, sau produs și posibilitățile tehnice. Trebuie făcută o analiză a costurilor cu echipamentele și a performanțelor acestora.

La Galaxy avem cam toată gama de mășini de brodat, atât cu braț liber, cât și cu masă fixă. Pentru cei care doresc, ne pot contacta telefonic și le putem oferi toate datele tehnice de care au nevoie. Mașina de brodat reprezintă principala investiție într-o astfel de afacere, iar a două investiție o constituie softul de digitizare a broderiilor. Despre softurile de digitizare am vorbit și în episodul trecut.

O opțiune interesantă mi se pare realizarea de portrete prin pictură brodată, despre care putei vedea detalii aici.

Podcast despre broderie poate fi ascultat și pe telefon sau tabletă. Puteți descărca episodul de aici.

Asculta pe spotify
Asculta pe apple podcasts
Asculta pe google podcasts

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.