Primul episod din primul podcast despre broderie din România

Din acest prim episod puteți afla povestea EMBRO legată de broderia computerizată. Am considerat necesar ca în acest prim episod să vă fac cunoscută experiența noastră în acest domeniu. Cum am început, care a fost traseul nostru, cum am ajuns aici. Scopul acestui podcast este de a-i îndrumă pe cei care vor să între în acest domeniu sau sunt deja și vor să învețe.

În fiecare episod vom încerca să abordăm câte o temă la sugestia voastră. O să fie și episoade cu răspunsuri la întrebări. Cei care sunt în domeniu și vor să împărtășească din experiența lor sunt bineveniți să participe. Putem înregistra și online episoade în care să schimbăm păreri și impresii.

De ce podcast?

Pentru că este o cale mai ușoară pentru noi de a face un astfel de conținut. Este mai ușor și pentru voi, putând să îl ascultați atunci când conduceți, în autobuz, la plimbare, când lucrați, etc.

Podcast despre broderie poate fi ascultat și pe telefon sau tabletă. Puteți descărca episodul de aici.

Căutați „totul despre broderie” și o să găsiți acest podcast. Click pe Follow și veți fi notificați în momentul în care apare un nou episod. Intenționăm să publicăm câte un episod la fiecare două săptămâni. Durata unui episod va fi de 30-40 minute.

Vă rugăm să ne lăsați comentarii pe Facebook, sau pe celelalte platforme în care să puneți întrebări, sau să sugerați teme. Inenționăm să abordăm toate temele legate de broderia computerizată și să vă împărtășim din experiență noastră de peste 20 de ani în acest domeniu.

Pentru cei care sunt interesați de mașinile de brodat Galaxy, găsiți detalii în pagina principală a website-ului cât și multe alte articole despre mașini de brodat și broderie în general în blogul nostru.

Audiție plăcută!

Asculta pe spotify
Asculta pe apple podcasts
Asculta pe google podcasts

Contactează-ne

Pentru mai multe informații, sfaturi sau păreri, suntem la un telefon distanță.