Wilcom Workspace Estimator este unealta de care ai nevoie dacă activezi în domeniul broderiei computerizate.

Broderia computerizată reprezintă o artă în sine, cu numeroase avantaje și provocări. Printre provocările cu care se confruntă cei din domeniu se numără și calcularea prețului pentru fiecare proiect de broderie.

Este o sarcină crucială, dar care poate deveni complicată în lipsa instrumentelor potrivite.

În acest articol, vom explora cum unealta de care putem dispune poate transforma această sarcină într-un proces simplu și precis.

Broderia computerizată, în special zona personalizărilor, necesită adesea oferte rapide pentru clienți.

Știm cu toții că mulți clienți vor să știe prețul pe loc, iar ghicirea nu este o opțiune. Aici intervine Wilcom Workspace Estimator, o soluție revoluționară pentru estimarea împunsăturilor și calculul prețurilor în broderie.

Cum funcționează Wilcom Workspace Estimator?

Această platformă inovatoare transformă procesul de calcul al prețului în ceva simplu și eficient.

Iată cum funcționează:

  1. Încărcarea Imaginii: Primul pas este să încărcați imaginea de broderie de care aveți nevoie. Este important să utilizați doar imaginea logo-ului sau a design-ului, fără elemente inutile din fundal.
  2. Setarea Dimensiunilor: Apoi, puteți specifica dimensiunile dorite pentru broderie. Platforma vă permite să personalizați dimensiunile design-ului conform cerințelor clientului.
  3. Generarea Estimării: Apăsați butonul „Generate” și platforma va folosi tehnologia sa avansată pentru a estima numărul estimativ de împunsături în doar câteva secunde.
  4. Configurarea Tabelului de Prețuri: Dacă doriți să personalizați prețurile pentru digitizare și producție, puteți configura un tabel de prețuri care se va reflecta automat în estimări.
  5. Obținerea Prețului Final: Platforma vă va oferi un preț estimat, iar dvs. puteți adăuga o marjă de profit sau ajusta prețul în funcție de cerințele clienților.

De ce merită să folosiți Wilcom Workspace Estimator?

  • Eficiență: Această platformă vă economisește timp prețios, transformând calculul prețului într-un proces rapid și simplu.
  • Precizie: Prin eliminarea ghicirii, obțineți estimări precise ale numărului de împunsături, evitând subestimările costisitoare.
  • Personalizare: Puteți configura tabelul de prețuri pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs., oferind prețuri transparente clienților.
  • Flexibilitate: Wilcom Workspace Estimator funcționează online și este compatibil cu diferite platforme, inclusiv PC-uri, MAC-uri și tablete.

Investiția în Eficiență

Wilcom Workspace Estimator nu este gratuit, dar cu un cost anual de aproximativ 50 de dolari, această investiție aduce beneficii semnificative. Cu ajutorul său, puteți oferi clienților prețuri aproape instant, ceea ce poate face diferența în câștigarea contractelor.

Pentru a vedea platforma în acțiune și a învăța cum să o utilizați, vă invităm să urmăriți videoul nostru dedicat. Acesta vă va oferi o demonstrație pas cu pas a utilizării Wilcom Workspace Estimator.

Concluzie

Calcularea prețului la broderie nu trebuie să fie o provocare. Cu Wilcom Workspace Estimator, puteți simplifica procesul și oferi clienților estimări precise într-un timp record. Această platformă este un instrument valoros pentru oricine activează în domeniul broderiei computerizate și vizează să eficientizeze procesul de estimare a costurilor.

Link către Wilcom Workspace găsiți aici.

 Simplificați calculul prețului în broderie și oferiți estimări corecte și rapide cu Wilcom Workspace Estimator.

Dacă vrei să înveți broderie de la profesioniști, te invit să te abonezi la platforma cursdebroderie.ro unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a reuși să îți realizezi proiectele cu ușurință.

Clienții noștri au acces gratuit pe viață la această platformă. Dacă dorești și tu să achiziționezi o mașină de brodat Galaxy, poți descărca lista de prețuri de aici.

Comentarii